Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Malonogometni turnir u Prenju: Na Duminim čaerima sve se praši zavatrili malonogometaši, a stigli i konopaši

Malonogometni turnir u Prenju: Na Duminim čaerima sve se praši zavatrili malonogometaši, a stigli i konopaši

by | 10. kolovoza 2018. 15:34 | Vijesti

Malonogometni memorijalni turnir u stolačkom naselju Prenj koji se igra u povodu blagdana Velike Gospe u punom je zamahu. Na turniru sudjeluje 18 ekipa iz stolačke, čapljinske i mostarske općine. Rezultati do sada odigranih utakmica, pretkolo, 2. kolovoza, Šćepan Križ – HNK Stolac 1:6, Čatar benz – Veterani Prenj 4:2, nakon penala, u regularnom dijelu susret je završen neodlučno 1:1.
Prvo kolo, Sv. Mihovil – Caffe bar “Legion” Ortiješ – 0:3, Brštanik/Kremnice – Poprati II 3:1, Modrič – Marko Bošković 2:5, Caffe bar “Hangover” – Bobanovo Selo 0:3, Poprati I – HNK Stolac 5:4, Općina Stolac – Inicijativa Stolac 1:4, Caffe bar “Žuti” – Čatar benz 2:8 i Višići – Dom zdravlja Stolac 0:3 b.b.
Drugo kolo, četvrtfinale, Inicijativa Stolac – Čatar benz 2:4 u prvoj, te Vidoštak/Poprati – Marko Bošković 0:6; rezultati, druge četvrtfinalne večeri, Bobanovo Selo – Caffe bar “Legion” Ortiješ 3:4 u prvoj, te Brštanik/Kremnice – Dom zadravlja Stolac 7:3, u drugoj utakmici.
Polufinale u potezanju konopa, Prenj – Hesnik 2:0, pobjeda Prenja.
Polufinale je na rasporedu večeras, 10. kolovoza, a otvorit će ga utakmica Čatar benz – Marko Bošković u 18 sati, a potom će od 19 sati igrati Caffe bar “Legin” Ortješ – Brštanik/Kremnice
Potezanje ponopa, u 20 sati, Kamenolom Brštanik/Kremnice – Pro kruške.
Finale je na programu u nedjelju, utakmica za treće mjesto između poraženih polufinalista, počet će u 17,30, a finalni ogled na rasporedu je od 18,30 sati.
U 20 sati je finale u povlačenju konopa.
Uz zanimljivosti na i uz teren igrališta Dumini čaeri, uzbudljivo će biti i za gledatelje koje čeka bogata nagradna igra u kojoj će glavni zgoditak biti novčana nagrada od 500 maraka.
Inače, nagradni fond turnira u Prenju je 4.500 maraka, od čega će pobjedniku pripasti 3.000 maraka.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...