Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Malonogometni Turnir na Modriču: The Basement Club pobjednik uzbudljivog finala

Malonogometni Turnir na Modriču: The Basement Club pobjednik uzbudljivog finala

by | 10. lipnja 2024. 8:09 | Aktualno, Vijesti

Modrič je proteklih dana bio domaćin  malonogometnog turnira, a finale u nedjelju  je privuklo  mnogobrojne ljubitelje sporta u ovo čapljinsko naselje. Turnir je kulminirao dramatičnim finalom u kojem je ekipa The Basement Cluba odnijela pobjedu nad ekipom Rivine, preokretom u posljednje tri minute igre.

Finale: The Basement Club vs Rivine

Finalna utakmica između ekipa The Basement Club i Rivine bila je prava poslastica za gledatelje. Rivine su tijekom većeg dijela utakmice držale prednost 1:0, ali u posljednje tri minute The Basement Club je pokazao nevjerojatnu borbenost i preokrenuo rezultat u svoju korist 2:1. Ova nevjerojatna završnica donijela im je naslov pobjednika turnira.

Utakmica za Treće Mjesto: ABC Reklame&Print vs. Al Global

U borbi za treće mjesto, ekipa ABC Reklame&Print suprotstavila se ekipi Al Global. Utakmica je bila izuzetno napeta i završila je rezultatom 4:3 u korist ABC Reklame&Print.

Osim uzbudljivih utakmica, turnir je bio obogaćen i tombolom za gledatelje. Glavna nagrada, iznos od 1000 KM, pripala je zapovjedniku vatrogasaca Mati Jurkoviću, koji je bio ugodno iznenađen ovim dobitkom.

Malonogometni turnir na Modriču još jednom je dokazao svoju popularnost i važnost za lokalnu zajednicu. Uz vrhunski nogomet, natjecateljski duh i zabavne aktivnosti poput tombole, turnir je pružio užitak svim sudionicima i gledateljima a pored mještana Modriča veliki obol u organizacijskom dijelu dali su rukometaši Čapljine.

Generalni pokrovitelj turnira bio je Ured gradonačelnika Čapljine, koji je podržao ovaj sportski događaj i omogućio bogat nagradni fond od 6500 KM. Zahvaljujući ovoj podršci, turnir je uspješno organiziran i privukao je veliki broj ekipa i gledatelja.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...