Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Malonogometni turnir ‘Hercegovina super Cup’ 13. srpnja u Višićima

Malonogometni turnir ‘Hercegovina super Cup’ 13. srpnja u Višićima

by | 12. lipnja 2024. 14:24 | Aktualno, Vijesti

Drugo izdanje malonogometnog turnira Hercegovina super Cup-a održat će se 13. srpnja na terenu Osnovne škole ”Lipanjske zore” u Višićima, a prijave za sudjelovanje na turniru traju do  11. srpnja.

Nagradni fond turnira iznosi 21.000 KM za odrasle te 1000 KM za mlade (2007.godište i mlađi)! Pobjedniku će pripasti 12.000 KM, drugoplasiranoj ekipi 6.000 KM, a trećeplasiranoj 3.000 KM.

Zainteresirani se mogu prijaviti na brojeve mobitela 063/435-174 i 063/063-423.

Kotizacija po ekipi iznosi 300 KM ili 150 eura, a igrat će se sistem 4+1 iz prijavu maksimalno 10 igrača do roka za prijave, dok su naknadne prijave onemogućene. Po ekipi mogu igrati maksimalno dva profesionalna igrača, a ako se ispostavi da u ekipi postoje više od dva profesionalca ekipa će biti automatski diskvalificirana.

Grupe po 3 ekipe, odnosno pobjednici grupa, prolaze u play off i određen broj najboljih drugoplasiranih ekipa.

Turnir će se odvijati u organizaciji Mjesne zajednice Višići i Udruge Impuls za sportsku rekreaciju iz Širokog Brijega, a pod pokroviteljstvom Grada Čapljine, Općine Neum, Općine Ravno, Grada Stoca i JP Parkovi Ljubuški dok je generalni sponzor turnira Elektro inženjerski biro Zagreb, priopćili su organizatori.

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...