Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Malonogometaši Čapljine II u finalu Lige Hercegovine

Malonogometaši Čapljine II u finalu Lige Hercegovine

by | 24. kolovoza 2018. 9:13 | Vijesti

Malonogometaši Čapljine II u finalu su Lige Hercegovine! Čapljinci su u polufinalu nadigrali Meljakušu, prvaka posuške općine, s 4:2. Strijelci za Čapljinu II bili su – Luka Putica, Davor Martinović, Zvonimir Šutalo i Filip Šarić, a za poraženu Meljakušu Tomislav Čamber i Dario Penava. Kao i u prethodne dvije utakmice 14-te po redu završnice Lige Hercegovine, Čapljinci su odlično otvorili, tako da su u 25-oj minute stigli do kapitalne prednosti od 3:0. U završnici došlo je do pada u igri što su Posušaci iskoristili i ublažili poraz.
Čapljina II će u finalu igrati protiv domaćina, Balinovca, prvaka lige mjesnih zajednica grada Mostara. U prvoj utakmici poluzavršnice, Balinovac je poslije velike borbe, s minimalnih 1:0 savladao Jare, prvaka Širokog Brijega. Strijelac je bio Romano Vlaho. Između dvije utakmice poluzavršnice, revijalnu utakmicu odigrali su veterani Zrinjskog i Širokog Brijega, a susret je završen neodlučeno 2:2.
Finale je na rasporedu večeras, 24-og kolovoza. Program će početi u 20 sati, utakmicom za treće mjesto Jare (Široki Brijeg) – Meljakuša (Posušje), potom će od 21 sat revijalnu utakmicu igrati, juniori malonogometnih klubova Vjekoslav Arapović (Mostar) i Ljubuški. Finale, Balinovac – Čapljina II, na programu je od 22 sati.
Treba spomenuti da je rezultat Čapljine II, tek drugo finale pobjednika malonogometne lige Čapljine. U prvom su 2011-te igrali Gabela Polje i Bijelo Polje, domaćin je bila Čapljina, a nakon boljeg izvođenja penala slavili su Mostarci, ukupnim rezultatom 5:4, u regularnom dijelu utakmica je završena neodlučno 2:2. Što drugo poželjeti, neka se reprizira finale od prije sedam godina – Mostar domaćin, a Čapljina, odnosno Čapljina II, pobjednik!

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...