Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

LUTKARSKO KAZALIŠTE MOSTAR JUBILARNOM 170. IZVEDBOM PREDSTAVE ŠUMA STRIBOROVA OTVARA VRATA KAZALIŠTA U NOVOM RUHU

LUTKARSKO KAZALIŠTE MOSTAR JUBILARNOM 170. IZVEDBOM PREDSTAVE ŠUMA STRIBOROVA OTVARA VRATA KAZALIŠTA U NOVOM RUHU

by | 26. travnja 2023. 18:07 | Vijesti

Povodom svečanog otvaranja novouređenih i rekonstruiranih prostorija u sklopu Projekt Mostar – Prostori koji pokreću, Lutkarsko kazalište Mostar u petak 28.4.2023.godine u 18 sati i u subotu 29.4.2023. godine u 11 sati održava jubilarnu 170. izvedbu predstave Šuma Striborova. Projekat Mostar – Prostori koji pokreću podržava Vlada Ujedinjenog kraljevstva, a implementira People in Need (PIN).

Kroz Projekat Mostar – Prostori koji pokreću Lutkarsko kazalište Mostar  je u potpunosti izmijenio izgled ulaznog dijela kazališta i predvorja, izgradilo novi toalet  prilagođen potrebama osoba sa  invaliditetom, te u samom gledalištu postavilo nova izdignuta sjedala koja će našoj publici zasigurno poboljšati sam doživljaj predstava. Cilj projekta bio je stvoriti još topliju atmosferu za našu vjernu publiku i učiniti svaki posjet kazalištu još ljepšim i pristupačnijim.

Predstava je prigodna za djecu od 6 godina, a budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da svoje mjesto osigurajte rezervacijom putem naše web stranice lutkamo.com.

Redatelj predstave je Zvonko Festin, a u predstavi igraju Jadranka Popović- Miljko, Tibor Oreč, Ivan Nevjestić, Marta Haubrich, Anela Planinić Škutor, Ana Ljubić i Dino Gluhović.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...