Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Lujo Ilić predsjednik GOŠK-a najavljuje skoru realizaciju ambicioznih planova

Lujo Ilić predsjednik GOŠK-a najavljuje skoru realizaciju ambicioznih planova

by | 22. veljače 2020. 9:30 | Vijesti

Parking kraj tribine dobio asfaltnu podlogu, a uskoro kreće gradnja reflektora

Duže vremena najavljivano asfaltiranje parkinga nogometnog stadiona Perica Pero Pavlović u Gabeli upravo je realizirano. Uglavnom, od prvog kola nastavka prvenstva gostujuće ekipe, službene osobe, a i posjetitelji imat umjesto pijeskom nasutog partera imat će asfalt. Valja reći da su na početku sezone u GOŠK-u najavljivali upravo rješavanje gorućih pitanja infrastrukture. Govoreći o tim planovima Lujo Ilić predsjednik GOŠK-a kaže:
„Svake godine u GOŠK-u je prometno, radimo i gradimo, koliko nam dozvoljavaju mogućnosti. Zahvaljujući naporima u zadnjih desetak godina uspjeli smo najprije stvoriti uvjete za igranje Premijer lige u dva navrata, a sada smo u fazi realizacije obećanja s proslave stote godišnjice kluba“, kaže predsjednik Ilić, pa razlaže:
„Najavili smo rekonstrukciju terena, uređenje parkinga te postavljanje reflektora. Nakon uređenja terena upravo smo asfaltirali jedan dio parkinga, oko 1.200 „kvadrata“, ostatak od oko 800 „kvadrata“ završit ćemo u šestom mjesecu. Za mjesec dana kreću radovi na postavljanju reflektora. Mislim da će i to biti završeno kroz par mjeseci“.
-Dakle, oko reflektora nema dvojbi, jedno vrijeme se o njima šutjelo?
-Nema dvojbi, mi smo to odlučili i mi ćemo to i napraviti! Svatko pomalo i to će se završiti. Kažem, ono što smo najavili lani, prilikom proslave stogodišnjice kluba to ćemo i završiti. GOŠK ne bi bio GOŠk da ne realizira svoje planove“, ističe predsjednik Ilić, koji ne krije da je sada cilj Gabeljana igrati i europske utakmice.
Preambiciozno ili ne, tek GOŠk iznenađuje i do sada postignutim kako rezultatima tako i realizacijom opsežnog zahvata gradnje nogometnog stadiona.
Tekst i foto: D. Musa

{gallery}2020/200222gosk{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...