Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

LMZ Čapljine: Pobjede Počitelj/Hotnja, Čeljeva i Bobanovog sela

LMZ Čapljine: Pobjede Počitelj/Hotnja, Čeljeva i Bobanovog sela

by | 28. srpnja 2021. 10:03 | Vijesti

Osme večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine odigrane su tri utakmice drugog kola. U kadetskoj konkurenciji Počitelj/Hotanj je pobijedio momčad Višića rezultatom 3:0. Strijelci su bili Rafael Kalfić, Gabrijel Kalfić i Matija Batarilo.

U seniorskoj konkurenciji Čeljevo je nakon preokreta pobijedilo momčad Počitelj/Hotnja rezultatom 3:2. Publika je u ovoj utakmici mogla vidjeti atraktivan nogomet. Vinko Kalfić je doveo 1:0 u vodstvo momčad Počitelj/Hotanj. Edis Stiglić je izjednačio na 1:1 i tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme. U drugom poluvremenu Počitelj/Hotanj je poveo 2:1 preko Jakova Kalfića. Imali su i kazneni udarac za povećanje vodstva, ali Vinko Kalfić nije uspio postići svoj drugi pogodak na utakmici. Nakon tog trenutka Čeljevo je krenulo igrati bolje i dolaze do preokreta. Na 2:2 poravnao je Emil Jurković, a za 3:2 pobjedu Čeljeva pogodak je postigao Ilija Kordić.

U drugoj utakmici seniorske konkurencije momčad Bobanovog sela je uvjerljivo rezultatom 6:1 pobijedila Čapljinu 1. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Anđelko Babić i Toni Babić. U drugom poluvremenu Bobanovo je još efikasnije i postižu četiri pogotka. Po jedan pogodak su postigli Josip Akrapović i Toni Akrapović, a svoje druge pogotke na utakmici postigli su Anđelko Babić i Toni Babić. Jedini strijelac za Čapljinu 1 bio je Franjo Bošković, a gol je postigao izravno iz slobodnog udarca. Momčad Bobonovog igrom je pokazala zašto su oni osvajači prošle Lige mjesnih zajednica i ujedno kako su favoriti i za ovogodišnje izdanje.

Rezultati Lige mjesnih zajednica – osma večer:

Kadeti : Počitelj/Hotanj – Višići 3:0

Seniori : Počitelj/Hotanj – Čeljevo 2:3

Bobanovo Selo – Čapljina1 6:1

Liga se nastavlja večeras (28.srpnja), a igrat će se tri utakmice. U 20 sati i 15 minuta u okviru kadetske konkurencije igrat će Zvirovići/Prćavci i Svitava. U seniorskoj konkurenciji od 21 sat igraju Opličići i Gabela, a u 22 sata igraju Šuškovo Naselje i Grabovine.

{gallery}2021/7/LMZOSMAVECER{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...