Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

LMZ Čapljine: Bobanovo Selo i Bivolje Brdo prvi polufinalisti

LMZ Čapljine: Bobanovo Selo i Bivolje Brdo prvi polufinalisti

by | 10. kolovoza 2021. 9:59 | Vijesti

Odigrane su tri utakmice na Ligi mjesnih zajednica Čapljine. U okviru seniorske konkurencije odigrane su dvije utakmice četvrtfinala. Publika je mogla vidjeti kvalitetne utakmice pune borbe i kvalitetnih poteza. Bobanovo Selo pobijedilo je nakon izvođenja kaznenih udaraca protiv Šuškovog Naselja s ukupnim rezultatom 11:10. Nakon regularnog dijela utakmice rezultat je bio 3:3. Bobanovo Selo ušlo je bolje u utakmicu, a Toni Akrapović, Toni Babić i Branimir Puljić postigli su pogotke za 3:0 vodstvo svoje momčadi. Toni Nikolić postiže pogodak za Šuškovo Naselje i postavlja 3:1 rezultat kojim se otišlo na poluvrijeme. U drugom poluvremenu Šuškovo Naselje vraća se u utakmicu. Toni Nikolić svojim drugim pogotkom smanjuje na 3:2. Dijano Karlušić postavlja konačnih 3:3. Pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca. Pobjednik se odlučio tek nakon devete serije izvođenja, kada Bobanovo Selo uspješno realizira svoj kazneni udarac, a momčad Šuškovog Naselja nije bila uspješna u svojoj devetoj seriji.

U drugoj seniorskoj utakmici igrali su Bivolje Brdo i Dračevo/Sjekose, a momčad Bivoljeg Brda nakon velikog preokreta je pobijedila 2:1. U prvom poluvremenu igrala se tvrda utakmica s nekoliko kvalitetnih prilika, ali pogodaka nije bilo. Robert Bunoza donosi prednost momčadi Dračevo/Sjekose 0:1. Treba pohvaliti vratare obje momčadi Danijela Juricu iz Dračeva/Sjekosa i Petra Pehara iz Bivoljeg Brda, koji su branili dobro i imali su nekoliko odličnih reakcija. Mario Barić postiže pogodak za Bivolje Brdo i rezultat je 1:1. Kada su se očekivali novi kazneni udarci, momčad Dračevo/Sjekose pravi prekršaj na oko osam metara od gola. Mirza Elezović fantastično pogađa izravno iz slobodnog udarca za 2:1 i prolazak Bivoljeg Brda u polufinale natjecanja.

Između dvije utakmice četvrtfinala seniorske konkurencije odigrana je utakmica polufinala kadetske konkurencije. Zvirovići/Prćavci bili su bolji od Čapljine rezultatom 4:1. U pobjedničkoj momčadi tri pogotka postigao je Ivan Pavlović, jedan je dodao Josip Marčić. Jedini strijelac za Čapljinu bio je Dominik Šimić. Tako su Zvirovići/Prćavci pobijedili favoriziranu momčad Čapljine i plasirali se u finale kadetske lige.

Rezultat Lige mjesnih zajednica Čapljine:

Kadeti : Zvirovići/Prćavci : Čapljina 4:1

Seniori : Bobanovo Selo – Šuškovo Naselje (3:3) 11:10

Bivolje Brdo – Dračevo/Sjekose 2:1

Liga se nastavlja večeras (10.kolovoza), a igrat će se tri utakmice. U 20 sati i 15 minuta igrat će se polufinale kadetske konkurencije između Počitelj/Hotnja i Svitave. Na rasporedu su i dvije četvrtfinalne utakmice seniorske konkurencije. U 21 sat igraju Tasovčići/Klepci i Čeljevo, a od 22 sastaju se Počitelj/Hotanj i Višići.

{gallery}2021/8/LMZčetvrtfinale1{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...