Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO: Ljubuški rani krumpir na tržnicama već početkom travnja

AUDIO: Ljubuški rani krumpir na tržnicama već početkom travnja

by | 13. ožujka 2024. 12:49 | Vijesti

Tržište Bosne i Hercegovine suočava se s velikim izazovom masovnog uvoza krumpira, a poljoprivrednici upozoravaju kako domaće vlasti rade malo ili ništa kako bi zaštitile domaće proizvođače.

Ove godine problem pri uzgoju krumpira činili su nedostatak sjemenskog krumpira i loši vremenski uvjeti, no to ne bi trebalo utjecati na njegovu kvalitetu.

“Prvi krumpir ove godine možemo očekivati već oko Uskrsa.”, ističe ravnatelj Poljoprivredne zadruge Plodovi Zemlje, Dubravko Vukojević, a nešto više o ovoj temi s Vukojevićem možete poslušati u našem tonskom zapisu.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...