Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Ljubo Krmek u Stocu predstavlja knjigu “Mukline”

Ljubo Krmek u Stocu predstavlja knjigu “Mukline”

by | 12. listopada 2023. 8:44 | Aktualno, Vijesti

Ljubo Krmek, član Matice hrvatske Stolac i član Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne u Stocu će predstaviti svoju novu knjigu pod nazivom “MUKLINE”.

Predstavljanje će se održati u petak 20.10.2023. godine u 19 sati u Duhovno-kulturnom centru Sarsenterum, a o knjizi će govoriti: Luko Paljetak, Miroslav Palameta i Tina Laco.

Stihove će kazivati Marijana, Karla i Patricia Krmek, a u glazbenom djelu nastupit će klapa “Kaše” i Darko Matičević. Moderator je Boris Njavro.

 

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...