Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica: Tasovčići/Klepci i Dračevo/Sjekose ostvarili pobjede

Liga mjesnih zajednica: Tasovčići/Klepci i Dračevo/Sjekose ostvarili pobjede

by | 27. srpnja 2021. 10:15 | Vijesti

Sedme večeri lige mjesnih zajednica Čapljina odigrane su tri utakmice. U kadetskoj konkurenciji Čapljina je pobijedila Čeljevo rezultatom 5:0. Najbolji pojedinac utakmice bio je Emanuel Miličević, koji je postigao četiri pogotka. U listu strijelaca upisao se i Luka Grbavac.

U seniorskoj konkurenciji Tasovčići/Klepci bili su bolji 3:1 rezultatom od Čapljine 2. Obje momčadi su odigrale dobru utakmicu i publika je mogla vidjeti neke atraktivne poteze.

Momčad Tasovčići/Klepci bolje je ušla u utakmicu. Na poluvrijeme su otišli s vodstvom 3:0, a strijelci su bili Pero Pervan, Alberto Jurić i Maksimilijan Vrbica. Čapljina 2 je uspjela smanjiti rezultat na 3:1 u drugom poluvremenu, a strijelac je bio Karlo Tomičić. Pokušavala je Čapljina 2 dodatno smanjiti rezultat,ali sa nekoliko dobrih obrana istaknuo se vratar Armin Novaković.

U drugoj seniorskoj utakmici Višići i Dračevo/Sjekose odigrali su 3:3, a prednost 7:6 nakon kaznenih udaraca ostvarila je momčad Dračevo/Sjekose. Ante Pažin pogotkom dovodi u vodstvo Dračevo/Sjekose, a Petar Juras izjednačuje na 1:1. Tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme. U drugom poluvremenu postignuta su četiri pogotka. Drugim pogotkom Petar Juras dovodi u vodstvo Višiće, a Ante Pažin također drugim pogotkom izjednačava na 2:2. Robert Dovedan postiže pogodak za 3:2 vodstvo Višića, a Robert Bunoza izjednačava na konačnih 3:3. U izvođenju kaznenih udaraca bolje se pokazala momčad Dračevo/Sjekose i s ukupnih 7:6 ostvarili su pobjedu.

Rezultati Lige mjesnih zajednica – sedma večer:

Kadeti: Čapljina – Čeljevo 5:0

Seniori: Čapljina 2 – Tasovčići/Klepci 1:3

Višići – Dračevo (3:3), 6:7 prednost Dračevo/Sjekose nakon kaznenih udaraca

Liga se nastavlja večeras (27.srpnja), a odigrat će se tri utakmice. U kadetskoj konkurenciji od 20 sati i 15 minuta igraju Počitelj/Hotanj i Višići. U seniorskoj konkurenciji Počitelj/Hotanj od 21 sat igra protiv Čeljeva, a u 22 sata sastaju se Bobanovo Naselje i Čapljina1.

{gallery}2021/7/sedmavečerLMZ{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...