Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Gnjilišta otpisala nekad moćno Gabela Polje

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Gnjilišta otpisala nekad moćno Gabela Polje

by | 20. srpnja 2019. 15:16 | Vijesti

Pete večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, na rasporedu su bile prve utakmice drugog kola.

Program je počeo utakmicom A skupine kadeta, Bivolje Brdo – Čapljina 0:10. Mladi nogometaši ujedinjenih mjesnih zajednica Čapljina 1 i Čapljina 2 u ovoj konkurenciji poslije teškog poraza u prvom kolu 1:6 od Višića, bijes su iskalili na vršnjacima iz Bivoljeg Brda i tako se posve sigurno probili u drugi krug. Zanimljivo, tuce pogodaka postigla su samo dva igrača, Luka Sušac šest, a David Urban četiri. Ovakvim učinkom odmah su izbili na čelo liste strijelaca u kadetskoj konkurenciji.
U prvoj utakmici seniorskog programa malo iznenađenje, ekipa Gnjilišta koja u proteklih devetnaest izdanja Lige mjesnih zajednica, nije imala zapaženijih rezultata s 3:1 nadigrala je Gabela Polje. S obzirom da su Gabelopoljci u prvom kolu pružili solidan otpor branitelju trofeja Čapljini 2, slovili su za favorita u ovom susretu, međutim to na terenu nisu potvrdili. Gnjilištani su zgodicima Zdravka Sulića i Andrije Zovka poveli s 2:0, Gabela Polje je preko Šime Pehara smanjilo na 2:1. Pobjedu Gnjilišta 3:1 pogotkom je ‘ovjerio’ je Milenko Merdžan.
Prema očekivanju neizvjesna je bila utakmica drugog kola, B skupine, Zvirovići/Prćavci – Opličići 2:1. Pogotkom Joze Brajkovića poveli su Zvirovići/Prćavci, poravnao je Smajo Šuta. Pobjedonosni pogodak za Zvirivčane i Prćavčane, a time i prolaz u drugi krug, postigao je Josip Miličević.
Rezultati pete večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, kadeti A skupina, Bivolje Brdo – Čapljina 0:10; seniori drugo kola A skupina, Gnjilišta – Gabela Polje 3:1, B skupina, Opličići – Zvirovići/Prćavci 1:2.
Subota je na slobodan dan, a natjecanje se nastavlja u nedjelju, 21. srpnja, kada su također, na rasporedu utakmice drugog kola. Program će početi utakmicom kadeta, Čeljevo – Bobanovo Selo u 20 sati, potom slijede seniorske utakmice Domanovići – Bobanovo Selo u 21, te Grabovine – Trebižat u 22 sata.
D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...