Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine; Bobanovo detroniralo prvaka, Čapljina II teško protiv Domanovića

Liga mjesnih zajednica Čapljine; Bobanovo detroniralo prvaka, Čapljina II teško protiv Domanovića

by | 13. kolovoza 2018. 17:41 | Vijesti

Čapljina II i Bobanovo izborili su polufinale Lige mjesnih zajednica Čapljine, druge četvrtfinalne večeri i tako se priključili Čapljini I i Gabeli, kojima je to pošlo za nogom prve večeri. Kod kadeta koji su igrali polufinale, samu završnicu izborili su Višići, a prije njih Svitava.

Polufinalna utakmica u kadetskoj konkurenciji donijela je iznenađujući rezultat, Čeljevo – Višići 1:2. Do polufinala Čeljevo je u četiri utakmice postigli 22, a primili samo jedan pogodak, pa su ih otud svi vidjeli ne samo u polufinalu neko i na pobjedničkom postolju, međutim srčani Višićani su se pobrinuli da tako ne bude. Strijelci Žarko Kordić za Čeljevo, a Petar Brajković i Matej Šutalo za Višiće.
U prvoj utakmici seniorskog programa Čapljina II je slovila za favorita protiv Domanovića, međutim do minimalne pobjede 1:0 poluvrijeme 0:0, došla je znatno teže nego što se to očekivalo. Za mnoge prvi favorit ovogodišnjeg turnira Čapljina II dugo se mučila dok u nastavku nije pogodio Filip Barić i osigurao polufinale.
Bobanovo je bilo nemilosrdno prema branitelju trofeja ekipi Dračevo/Sjekose, slaveći čak 6:1, poluvrijeme 3:1. Još u skupnoj fazi natjecanja vidjelo se da su prvaci daleko od prošlogodišnje forme, međutim ovako uvjerljiv poraz ipak je iznenađenje. Strijelci za pobjednike bili su Toni Babić dva, Dejan Tunjić, Toni Akrapović, Zlatko Kojić i Ivan Ćosić po jedan, dok je jedini pogodak za sada već bivšeg prvaka postigao Ante Pažin. Uglavnom u ovogodišnjem polufinalu seniora nema niti jednog prošlogodišnjeg sastava.
Rezultati 15-te večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, kadeti polufinale, Čeljevo – Višići 1:2; seniori, četvrtfinale, Čapljina II – Domanovići 1:0, Bobanovo – Dračevo/Sjekose 6:1.
Liga se nastavlja večeras, 14-og kolovoza, u predigri kadeti Čeljeva i Počitelj/Hotnja, igrat će za treće mjesto. U prvom seniorskom polufinalu sastat će se Čapljina I – Gabela u 21 sat, dok će u drugom od 22 sati, igrati, Bobanovo – Čapljina II.
Tekst i foto: D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...