Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Leonarda Šaravanja kandidatkinja za Europsko prvenstvo

Leonarda Šaravanja kandidatkinja za Europsko prvenstvo

by | 1. srpnja 2020. 15:19 | Vijesti

   Leonarda Šaravanja, mlada odbojkašica Čapljine boravila je na testiranju kandidatkinja za juniorsku reprezentaciju BiH, koje je obavljeno u Kulturno-športskom centru „Ilidža” na Ilidži kod Sarajeva. Testiranju se odazvalo 56 mladih igračica, a nakon sumiranja rezultata testiranja Natmir Buljubašić, izbornik reprezentacije BiH, odabrat će 20 igračica koje će nastaviti pripreme.

   Valja reći da se Leonarda Šaravanja već okušala u reprezentaciji BiH. Prije dvije godine, 2018. na Balkanijadi u Đakovici s reprezentacijom BiH, osvojila je brončanu medalju.

   Podsjećamo, ženska juniorska reprezentacija BiH priprema se za juniorsko prvenstvo Europe koje će se u drugoj polovici kolovoza održati u BiH i Hrvatskoj. Domaćini će biti gradovi Zenica i Osijek. U ta dva grada igrat će se po skupinama, dok će domaćim same završnice biti Zenica. 

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...