Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Lavovi uoči utakmice protiv Zvijezde: Kipti želja za pobjedom, ali ni oprez nije na odmet

Lavovi uoči utakmice protiv Zvijezde: Kipti želja za pobjedom, ali ni oprez nije na odmet

by | 14. kolovoza 2018. 18:19 | Vijesti

Sudeći po plasmanima u prošloj sezoni “lavove” iz Gabele u petom kolu Premijer nogometne lige čeka na oko lakši posao, domaća utakmica protiv Tuzla Citya.

Međutim, Gabeljani su se već opekli protiv drugog novaka u ligi Zvijezde 09, kada su umjesto prijeko potrebna tri, osvojili samo jedan bod. Otuda i oprez Josipa Ereiza, brzonogog krilnog napadača GOŠK-a:
“Respektiramo ekipu Tuzla Citya, ali nadamo se pozitivnom rezultatu. Ako zaigramo s onakvom voljom i željom kao na Koševu, protiv Sarajeva, u prošlom kolu, problema neće biti. U stvari pobjedom protiv Tuzle, bod u Sarajevo dobio bi na dodatnom značenju”, smatra Ereiz, te dodaje:
“Uspjehom ekipa bi se još digla, dobila na samopouzdanju, bio bi nam to snažan vjetar u leđa. Dalje slijedi uvjetno rečeno, nešto lakši raspored, mada se nitko ne može i ne smije podcijeniti”, kaže Ereiz.
Doista iza GOŠK-a su teška četiri kola u kojima je igrao s tri u prošloj sezoni prvoplasirane ekipe – Željezničarom, Zrinjskim i u četvrtom kolu Sarajevom. Između tih jakih utakmica ugurala se Zvijezda koju “lavovi” u Gabeli, unatoč silnom htjenju i prilikama, nisu uspjeli slomiti. Na kraju su bili zadovoljni bodom. Otud i silna želja među igračima i navijačima GOŠK-a da se konačno u petom kolu, postigne prva pobjeda u sezonu, poslije koje bi drže, bilo lakše.
Utakmica GOŠK – Tuzla City igra se danas, s početkom u 17,30 sati.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...