Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Lavovi u tišini hvatali zalet za nastavak prvenstva

Lavovi u tišini hvatali zalet za nastavak prvenstva

by | 18. listopada 2018. 15:41 | Vijesti

Taman kad su se okuražili poslije pobjede nad Željezničarem u Sarajevu, u premijerligašu GOŠK-u slijedilo je bolno prizemljenje „četvrtice“ u kupu protiv prvoligaša TOŠK-a i Zrinjskog u prvenstvu. Iluzorno je govoriti o raspoloženju nakon dvije utakmice u kojima su im protivnici osam puta zatresli mrežu, uz golgeterski post na drugoj strani. Mato Neretljak novi trener Gabeljana, koji je s klupe dirigirao na tim utakmicama, odmah po završetku susreta protiv Zrinjskog, najavio je da jeta faza prošlost, te da se okreću radu čemu je u prilog išla i dvotjedna stanka u prvenstvu. Kako u proteklih desetak dana iz Gabele nije bilo glasa potražili smo trenera Neretljaka, koji naglašava da su stanku iskoristili radno.
Radili smo maksimalno, po dva puta dnevno, nastojali smo osvježiti i tjelesno ojačati momčad. Zbog mogućih ozljeda nismo igrali utakmice, nego se uigravali međusobno. Zadovoljan sam radom i ponašanjem igrača prema obvezama, u naredna dva – tri dana usredotočit ćemo se na utakmicu protiv Zvijezde u Ugljeviku. To je za obje momčadi važna utakmica“, ukratko referira trener Neretljak, te na upit da GOŠK-u predstoji teško razdoblje, naglašava:
„Da, pored Utakmice u Ugljeviku, predstoje utakmice protiv Sarajeva u Gabeli, pa Tuzla Citya u gostima, međutim mi se time ne zamaramo. Za nas je sada bitna utakmica protiv Zvijezde, a o ostalima ćemo razmišljati kada na njih dođe red. Svaka nam je utakmica u suštini ista, a svaki bod dobrodošao, bez obzira na ime protivnika“, zaključuje trener Neretljak.
Što će donijeti rad u tišini proteklih dana ostaje za vidjeti, međutim stanka je za sada, donijela Neretljaku ohrabrujući zdravstveni bilten, ozlijeđeni igrači su se oporavili, tako da se rekovalescentom smatra još samo Miha Vidmar.
D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...