Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Kreće isplata invalidnina za lipanj

Kreće isplata invalidnina za lipanj

by | 10. srpnja 2023. 19:38 | Aktualno, Vijesti

Federalno ministarstvo financija je osiguralo sredstva za isplatu invalidnina za ratne vojne invalide, obitelji poginulih branitelja te nositelje ratnih odličja za lipanj 2023. godine, u ukupnom iznosu od 28.716.355,85 KM.

Također su osigurana sredstva za isplatu civilnih invalidnina (tuđa njega i pomoći) i invalidnina za civilne žrtve rata za prošli mjesec u ukupnom iznosu od 22.365.754,55 KM.

Nalozi za isplatu invalidnina ovim kategorijama su upućeni prema bankama, priopćeno je iz Federalnog ministarstva financija.

Tekst i foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...