Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK i Igor Pamić razišli se bez pozdrava

GOŠK i Igor Pamić razišli se bez pozdrava

by | 27. listopada 2020. 10:56 | Vijesti

   Kratko je trajala ljubav između federalnog prvoligaša GOŠK-a i hrvatskog trenera Igora Pamića. Kako smo neslužbeno doznali uprava GOŠK-a je donijela odluku o razlazu s trenerom poslije poraza od Goražda u Gabeli, 0:1. Sastanak s trenerom Pamićem trebao je biti u ponedjeljak, oko podneva, međutim u dogovoreno vrijeme trener se nije pojavio, po svemu sudeći svjestan razlaza otišao je kako kažu, bez pozdrava.

   Hoće li biti nekih naknadni kontakata sa sada već bivšim trenerom, ostaje za vidjeti, tek uprava je već donijela odluku da će na tri zadnje utakmice jesenske polusezone ekipu voditi kako se to kaže „vojnik kluba” Zlako Kojić. Kojić je bio dugogodišnji prvotimac i kapetan GOŠK-a, a u zadnjih sedam, osam godina bio je trener mlađih uzrasta u klubu.

   U svakom slučaju ovo je već treća promjena na klupi GOŠK-a tijekom ove polusezone. Podsjećamo, nakon trećeg kola i osvojena tri boda, odstupio je Vule Trivunović, njega je od petog kola naslijedio Igor Pamić, koji je također osvojio bod po utakmici, sedam utakmica sedam bodova. Jednu utakmicu iz četvrtog kola, protiv Radnika iz Hadžića u Gabeli, 0:1, zbog radne dozvole, Pamić je promatrao je s tribina. Uz sedam prvenstvenih utakmica Pamić je Gabeljene vodio i na dva kup susreta, u kojima je zabilježio pobjedu i poraz.

   S obzirom na istaknute ambicije uoči početka sezone – plasman u Premijer ligu, Gabeljanima je u prosjeku bod po utakmici skroman učinak, u stvari nedovoljan i za opstanak u ligi. Nakon poraza od Goražda i očajne igre u nastavku utakmice, razlaz GOŠK-a i Pamića bio je neminovnost. Vidjelo se to i po reakcijama nakon utakmice, a jučer oko podneva i definitivno istina za sada još neslužbeno potvrđeno.

Tekst i foto: D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...