Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Košarkaši Čapljine prvaci su Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne

Košarkaši Čapljine prvaci su Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne

by | 25. travnja 2019. 11:50 | Vijesti

Čapljina je u četvrtoj utakmici finala doigravanja pobijedila Posušje 79 – 58. U finalnoj seriji na kraju je Čapljina bila bolja s omjerom 3-1.

Atmosfera u dvorani je bila odlična, ponovno su ljubitelji košarke iz Posušja stigli u velikom broju ali ovoga puta i Čapljinci su dali podršku svome klubu, tako da je športska dvorana bila ispunjena do kraja.
Osvajanjem Košarkaškog prvenstva H-B Čapljina je izborila pravo nastupa u najelitnijem rangu BH košarke, hoće li tamo igrati sljedeće sezone sada ovisi o upravi HKK Čapljina.

U video prilogu pogledajte sjajnu akciju koju su kreirali Zlomislić i Obradović.

{youtube}k7utXkQcG5g{/youtube}

{gallery}2019/kosarka_osvajanje_prvenstva_HB{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...