Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

KOŠARKA Čapljina u finalu doigravanja košarkaškog prvenstva H-B

KOŠARKA Čapljina u finalu doigravanja košarkaškog prvenstva H-B

by | 8. travnja 2019. 13:30 | Vijesti

Čapljina se u nedjelju, drugom pobjedom protiv Gruda u polufinala playoffa, plasirala u finale doigravanja Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne. Igrala se treća polufinalna utakmica, ulog je bio velik, a ovoga puta bolja je bila Čapljina i na kraju su domaći košarkaši slavili 74:62.

Ono što posebno veseli je i činjenica da je Čapljina ovu utakmicu dobila bez ozlijeđenog Milinovića i bez šuterskog učink,a na kakav smo navikli, od Petrića – “samo” 10 poena. Radaku su se pridružili Pajić s 19 i Zlomislić 15 poena. Radak je bio najbolji pojedinac Čapljine sa 20 poena. Od toga 3 trice uz 4 pokušaja. Odličnu šutersku večer upotpunio je s 10 skokova i 5 asistencija.
Sve ukupno prva petorka odigrala je odlično Dario Obradović puno puno bolji nego u prvoj utakmici ubacio je 10 poena, nažalost nije ga išlo s crte slobodnih bacanja samo jedan ubačaj od 6 pokušaja. Petrić je također ubacio 10 poena.

U drugom polufinalu slavilo je Posušje 70:51. Tako da će finale doigravanja igrati Posušje i Čapljina, prvu utakmicu igramo u gostima, u nedjelju s početkom u 19 sati.


U poluvremenu ove zanimljive utakmice gledatelji u Čapljini imali su priliku vidjeti plodove rada omladinskog pogona HKK Čapljina. Revijalnu utakmicu odigrale su djevojčice.

 

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...