Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Korisnici usluga JKP Čapljina od sada imaju pogodnost provjere potrošnje vode putem interneta

Korisnici usluga JKP Čapljina od sada imaju pogodnost provjere potrošnje vode putem interneta

by | 13. ožujka 2024. 13:56 | Aktualno, Vijesti

Korisnici usluga Javnog komunalnog poduzeća Čapljina od sada, putem internet stranice tog poduzeća – portala capljina.komunalno.com ,  imaju pogodnost provjere potrošnje vode, uvid u trenutno stanje uplata i dugovanja, te opciju ispisivanja računa za vodu, čistoću i komunalnu naknadu.

Na dospjelim računima se nalazi QR kod kao jedan od načina za pristup internet portalu ili se možete prijaviti direktno putem stranice. Ispod koda se nalazi potrebno korisničko ime i lozinka za pristup pojedinog korisnika usluge.

Ukoliko potrošač ima vodomjerni šaht kojem se ne može pristupiti ili inkasant nije bio u mogućnosti očitati vodomjer iz nekog drugog razloga, potrošač ima mogućnost dostave očitanja vodomjera putem poruka na portalu.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...