Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Karla Kevo predstavlja svoj književni prvijenac „Mala djevojčica velikih snova“

Karla Kevo predstavlja svoj književni prvijenac „Mala djevojčica velikih snova“

by | 14. rujna 2023. 13:59 | Aktualno, Vijesti

Promocija zbirke pjesama „Mala djevojčica velikih snova“ autorice Karle Kevo bit će upriličena u četvrtak, 21. rujna 2023. godine, s početkom u 19 sati u Duhovno-kulturnom centru Sarsenterum u Stocu.

Knjigu će, osim autorice, predstaviti i doc. dr. sc.Tina Laco, doktorica teatrologije i akademska glumica te Miljenka Koštro, književnica.

Program predstavljanja će voditi Matea Jurić, glavna i odgovorna urednica Običnog radija Mostar, dok će sve nazočne ugodnom glazbom razveseliti glazbeni sastav Duo Vox.

“Od srca pozivam i s radošću iščekujem sve ljubitelje pisane riječi na promociji mog književnog prvijenca, u Stocu, 21. rujna s početkom u 19 sati” – kazala je Karla.

Promocija knjige organizira se pod pokroviteljstvom Grada Stoca, Matice hrvatske Stolac i Duhovno-kulturnog centra Sarsenterum Stolac.

Foto: Karla Kevo

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...