Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Natjecanje mladih tenisačica: Karla Bakalar druga na otvorenom prvenstvu Banje Luke

Natjecanje mladih tenisačica: Karla Bakalar druga na otvorenom prvenstvu Banje Luke

by | 26. veljače 2021. 11:08 | Vijesti

   Karla Bakalar mlada čapljinska tenisačica osvojila je drugo mjesto na Otvorenom prvenstvu Banjaluke koje je igrano u sklopu Otvorenog prvenstva Republike Srpske. Finale je izgubila od Lane Petković iz Doboja 1:2. Kako smo doznali od Andrije Jovanovića, njezinog trenera bio je to maratonski meč koji je trajao 3,45 sati. Po setovima bilo je 5:7, 6:3 i 2:6. Priliku za pobjedu Čapljinka je propustila u prvom setu u kojem je vodila s 5:2, a na kraju izgubila 5:7. Podsjećamo, Karla Bakalar je od Petkovićeve poražena i nedavno u finalu Otvorenog zimskog prvenstva BiH, koje je održano u Sarajevu.

   Čapljinska trenerska nada nakon što je u prvom kolu bila slobodna, u naredna dva kola bila je i više nego uvjerljiva. U drugom kolu savladala je Žanu Kunosić 2:0, po setovima 6:0 i 6:0, u trećem je bila bolja od Nejle Helac također 2:0 i po setovima dva puta po 6:0. U polufinalu bakalar je nadigrala Nejlu Selimanović 2:0 po setovima 6:1 i 6:2. Inače, ove sezone Karla Bakalar se natječe u konkurenciji do 14 godina.

   „Strahovali smo kako će se na nju odraziti pandemija korona virusa”, ističe njezin trener Andrija Jovanović, te dodaje:

   „Dobro je ona radila, ali nije imala sparing partnerice, pa smo se zbog toga pribojavali. Posle ova dva turnira, mogu reći da smo razdoblje lockdowna i samo jednog odigranog turnira u prošloj godini, uspješno prevladali.

D. Musa

 

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...