Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Kadetima HKK Čapljina u produžetku izmakla pobjeda

Kadetima HKK Čapljina u produžetku izmakla pobjeda

by | 8. lipnja 2024. 21:12 | Aktualno, Vijesti

Kadeti HKK Čapljina izgubili su polufinalnu utakmicu za prvaka BiH rezultatom 105:114 protiv KK Realway iz Sarajeva.

Domaći sastav je odlično otvorio utakmicu i do kraja prvog dijela stvorio prednost od 11 poena razlike. Već početkom treće četvrtine gosti su smanjili razliku, a potom i preuzeli vodstvo.

U posljednjoj četvrtini, imali smo priliku vidjeti pravu malu dramu na terenu kada su Čapljinci u posljednjim trenutcima stigli do poravnanja rezultata što ih je ujedno odvelo u dodatnih 5 minuta.   U ovoj tijesnoj utakmici, očit je bio nedostatak igrača za rotaciju kod Čapljinaca što je protivnik na kraju iskoristio. Tako se, ekipa Realwaya  bolje snašla u tom periodu i ostvarila pobjedu vrijednu borbe za titulu prvaka BiH.

Bez obzira na ishod ove utakmice, kadeti HKK Čapljine su odigrali jednu odličnu sezonu koju su okrunili titulom prvaka Lige mladih KS Herceg-Bosne bez ijednog poraza.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...