Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO: Jazfest – festival alternativne glazbe počinje u petak 18. kolovoza

AUDIO: Jazfest – festival alternativne glazbe počinje u petak 18. kolovoza

by | 17. kolovoza 2023. 12:26 | Aktualno, Vijesti

5. po redu JazFest, festival alternativne glazbe, održava se ovaj vikend, odnosno u petak 18. i  u subotu 19. kolovoza  u naselju Struge u Čapljini s početkom u 20 sati.

U petak, 18. kolovoza, festival otvara mladi perspektivni bend Rock Trajanja iz Širokog Brijega, zatim slijedi sinjski rock bend M.O.R.T., a večer se završava s hip-hop duom Who See iz Crne Gore.

U subotu, 19. kolovoza, nastupit će F.A.R.S.A. iz Mostara, zatim Laka, a festival će zatvoriti bosanskohercegovački reper i hip-hop tekstopisac Edo Maajka.

Uz bogat glazbeni program očekuju vas likovna i glazbena radionica te kampiranje uz rijeku Trebižat, radionice su na rasporedu s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice možete kupiti putem internet stranice kupikartu.ba  ili na licu mjesta. Više detalja o programu poslušajte u našem tonskom zapisu, u razgovoru s Ivanom Nikše, potpredsjednicom Udruge mladih Jaz.

 

Foto: instagram profil jaz.fest

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...