Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

AUDIO: Jazfest – festival alternativne glazbe počinje u petak 18. kolovoza

AUDIO: Jazfest – festival alternativne glazbe počinje u petak 18. kolovoza

by | 17. kolovoza 2023. 12:26 | Aktualno, Vijesti

5. po redu JazFest, festival alternativne glazbe, održava se ovaj vikend, odnosno u petak 18. i  u subotu 19. kolovoza  u naselju Struge u Čapljini s početkom u 20 sati.

U petak, 18. kolovoza, festival otvara mladi perspektivni bend Rock Trajanja iz Širokog Brijega, zatim slijedi sinjski rock bend M.O.R.T., a večer se završava s hip-hop duom Who See iz Crne Gore.

U subotu, 19. kolovoza, nastupit će F.A.R.S.A. iz Mostara, zatim Laka, a festival će zatvoriti bosanskohercegovački reper i hip-hop tekstopisac Edo Maajka.

Uz bogat glazbeni program očekuju vas likovna i glazbena radionica te kampiranje uz rijeku Trebižat, radionice su na rasporedu s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice možete kupiti putem internet stranice kupikartu.ba  ili na licu mjesta. Više detalja o programu poslušajte u našem tonskom zapisu, u razgovoru s Ivanom Nikše, potpredsjednicom Udruge mladih Jaz.

 

Foto: instagram profil jaz.fest

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...