Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Javni poziv za zakup kućica i prodajnih mjesta u sklopu manifestacije “Advent u Čapljini”

Javni poziv za zakup kućica i prodajnih mjesta u sklopu manifestacije “Advent u Čapljini”

by | 3. studenoga 2023. 18:31 | Aktualno, Vijesti

U Čapljinu i ove godine stiže prava božićna bajka, i to u okviru Adventa u Čapljini, koji se tradicionalno održava u našem gradu.
Nakon prošlogodišnjeg Adventa o kojem se i dan danas priča, u našem gradu se ponovno organizira manifestacija koja donosi veliku radost onim najmanjim, a i onim najstarijim žiteljima.

Advent u Čapljini će ove godine biti održan od 15. do 23. prosinca 2023. godine, te od 27. do 29. prosinca 2023. godine

Podsjetimo, radi se o jubilarnom 10. po redu Adventu u Čapljini, uz nikad bogatiji kulturno – zabavni i dječji programa.

Grad Čapljina – Gradonačelnik poziva sve zainteresirane da se prijave na Javni poziv za zakup kućica i javnog prostora za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme trajanja manifestacije „ADVENT U ČAPLJINI“.

Ukupno se u zakup daje 9 kućica za ugostiteljsku namjenu i neograničen broj prodajnih mjesta/stolova za izlaganje rukotvorina (izradu ručnih radova, suvenira, ukrasnih predmeta, unikatnih proizvoda, domaćih proizvoda i sl.)

Rok za podnošenje prijave za zakup kućica je 15.11.2023. do 12:00 h, a rok za podnošenje prijave za prodajna mjesta/stolove je do 24.11. 2023. godine.

Foto: Grad Čapljina

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...