Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Javni poziv za sufinanciranje zapošljavanja i samozapošljavanja

Javni poziv za sufinanciranje zapošljavanja i samozapošljavanja

by | 4. travnja 2024. 10:36 | Aktualno, Vijesti

Služba za zapošljavanje HNŽ otvara Javni poziv za sufinanciranje zapošljavanja po programu Služba u suradnji sa poslodavcima 2024 i sufinanciranje samozapošljavanja po programu Start up – Druga prilika 2024.

Program Služba u suradnji sa poslodavcima 2024 podrazumijeva sufinanciranje zapošljavanja osoba bez obzira na radno iskustvo, spol, dob i stupanj obrazovanja, prijavljenih na evidenciju nezaposlenih Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK prije dana podnošenja zahtjeva za sufinanciranjem.

Uvjete sudjelovanja i sufinanciranja možete naći u Programu sufinanciranja zapošljavanja Služba u suradnji sa poslodavcima 2024.

Za program Služba u suradnji sa poslodavcima 2024 poslodavac se prijavljuje izravno Službi, podnošenjem popunjenog prijavnog obrasca – Obrazac SP 2024, putem redovne pošte ili osobno na protokol Službe.

Pored uredno popunjenog, potpisanog i opečaćenog Prijavnog obrasca SP 2024, poslodavac je dužan dostaviti i sljedeću dokumentaciju:

  • Kopiju akta o osnivanju pravnog subjekta (registracija, rješenje i sl.)
  • Kopiju ID broja
  • Dokaz o glavnom računu (karton deponiranih potpisa, ugovor o otvaranju računa, potvrda o računu (kopija))
  • Uvjerenje Porezne uprave FBiH o izmireni porezima i doprinosima – original ili ovjerena kopija, ne starije od mjesec dana od dana podnošenja zahtjeva
  • Isprintan i popunjen obrazac o sufinanciranim osobama Obrazac SO, ovjeren i potpisan od strane ovlaštene osobe.

Neuredni i nepotpuni zahtjevi neće se vrednovati.

Javni poziv bit će otvoren do utroška planiranih sredstava.

Potrebne obrasce i Program sufinanciranja zapošljavanja Služba u saradnji sa poslodavcima 2024 možete preuzeti ovdje.

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...