Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za preventivni zdravstveni pregled branitelja

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za preventivni zdravstveni pregled branitelja

by | 13. svibnja 2024. 10:35 | Aktualno, Vijesti

Ministarstvo za pitanja branitelja Hercegovačko-neretvanske županije obavještava zainteresirane branitelje da je dana 09.05.2024. godine na službenoj Internet stranici Ministarstva objavilo Javni poziv za podnošenje zahtjeva za preventivni zdravstveni pregled branitelja u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Pregled će provoditi Domovi zdravlja Hercegovačko-neretvanske županije koji su sukladno Programu ciljanih preventivnih zdravstvenih pregleda branitelja u Hercegovačko-neretvanskoj županiji broj:12-01-02-1708/19 od 07.05.2019. godine, sa ovim Ministarstvom postigli zasebne Sporazume o provedbi istog.

Integralni tekst Javnog poziva i Prijavni obrazac dostupni su na Protokolu Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ, službama za pitanja branitelja jedinica lokalne samouprave u HNŽ kao i Internet stranici Ministarstva.

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...