Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Javni poziv za ostvarivanje prava na refundiranje plaćenog poreza na promet nekretninama

Javni poziv za ostvarivanje prava na refundiranje plaćenog poreza na promet nekretninama

by | 11. travnja 2024. 9:22 | Aktualno, Vijesti

Ured predsjednice Vlade Hercegovačko-neretvanske županije objavio je Javni poziv za ostvarivanje prava na refundiranje plaćenoga poreza na promet nekretnina ili naknade za pogodnost građevinskoga zemljišta (rente) i naknade troškova uređenja građevinskoga zemljišta kod kupovine / građenja prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području HNŽ-a iz sredstava Proračuna HNŽ-a za 2024. godinu s pozicije Ureda predsjednice Vlade HNŽ-a.

Javni poziv ostaje otvorenim do utroška sredstava odobrenih za tu namjenu u Proračunu HNŽ-a za 2024. godinu, a najkasnije do 31. prosinca 2024. godine.

Novčana sredstva za refundiranje plaćenoga poreza ili rente bit će odobravana prema redoslijedu zaprimljenih zahtjeva, a do utroška sredstava planiranih Proračunom HNŽ-a za 2024. godinu.

javni_poziv

odluka_o_refundiranju_poreza_na_promet_nekretnine_ili_rente_i_naknade

Tekst/foto: Vlada HNŽ-a

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...