Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Izaslanik Vlade Srbije, Milimir Vujadinović, u radnom posjetu Gradu Čapljini

Izaslanik Vlade Srbije, Milimir Vujadinović, u radnom posjetu Gradu Čapljini

by | 22. kolovoza 2023. 13:56 | Vijesti

Gradonačelnik grada Čapljine, dr. Smiljan Vidić, danas je u radnoj posjeti primio Milimira Vujadinovića, izaslanika  u Skupštini Republike Srbije i zamjenika predsjednika Odbora za suradnju s dijasporom i Srbima u regiji. Sastanku su također nazočili i konzul Republike Srbije, čapljinski paroh i predsjednik MZ Prebilovci.

Tema sastanka bila je položaj Srba u Čapljini kao i projekti koji će se realizirati u Prebilovcima, a koji će biti podržani od strane Vlade Republike Srbije. Vujadninović se zahvalio gradonačelniku Vidiću na dosadašnjoj pomoći i radu za srpski narod u Čapljini.

Gradonačelnik Vidić je na sastanku istaknuo kako je Čapljina mjesto ugodnog življenja za sve povratnike, te će se ova lokalna vlast i dalje truditi transparentno odnositi prema svima.

Konkretan projekat o kojem se razgovaralo i dogovaralo bio je vodovod u Prebilovcima koji će se financirati sredstvima Vlade Republike Srbije i grada Čapljine. (Grad Čapljina)

FOTO: Grad Čapljina

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...