Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Lovačko društvo „Galeb”: U tijeku uplata članarina za lovnu 2021/22 godinu

Lovačko društvo „Galeb”: U tijeku uplata članarina za lovnu 2021/22 godinu

by | 23. srpnja 2021. 16:12 | Vijesti

   Iz Lovačkog društva „Galeb” Čapljina svježa informacija – u tijeku je uplata članarina za lovnu 2021/22. godinu. Uplata članarine vrši se u prostorijama Društva svakim radnim danom od 8 do 12 sati.

   Zdravko Pranjić tajnik Lovačkog društva ističe novosti da će svaka markica imati broj lovačke iskaznice, te podatak da su svi registrirani lovci unijeti u jedinstvenu evidenciju.

   „Svi oni koji članarinu nisu plaćali tri i više godina, automatski su ostali izvan sustava”, kaže tajnik Pranjić, te pojašnjava da ukoliko se takvi žele baviti lovom moraju obnoviti upis, kako je to statutom predviđeno”.

   Dakle, kod lovaca nema labavo – koga nema na spisku, taj se lovom ne može baviti!

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...