Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK krenuo s pripremama, a predsjednik Lujo Ilić poručuje: Opstanak nepoželjna riječ, penjemo se prema vrhu ljestvice

GOŠK krenuo s pripremama, a predsjednik Lujo Ilić poručuje: Opstanak nepoželjna riječ, penjemo se prema vrhu ljestvice

by | 21. siječnja 2021. 11:52 | Vijesti

   Ivan Bubalo, novi trener GOŠK-a obavio je prvi proziv nogometaša prvoligaša iz Gabele. Proziv je počeo standardnim obraćanjem čelnika kluba – Luje Ilića predsjednika, Andrije Jurkovića, sportskog direktora i naravno, trenera Ivana Bubala. Nakon razgovora i dogovora koji su potrajali dobrih dvadesetak minuta, nogometaši su istrčali na pomoćni teren stadiona u Gabeli, gdje ih je dočekao Mateo Jovanović, kondicijski trener. Razgibavanje pod paskom novog kondicijskog trenera bilo je uvod u mora se reći lakši trening.

   Govoreći o planovima kluba u nastavku prvenstva Lujo Ilić, predsjednik kluba je istaknuo: „Nije nikakva tajna da smo razočarani ostvarenim u prvom dijelu sezone. Međutim, izvukli smo iz svega što nas je snašlo, određene pouke, te očekujem posve drugu sliku momčadi u drugom dijelu sezone. Opstanak, o tome ne bih govorio, očekujem uspon prema vrhu ljestvice, što više to bolje”, kaže Lujo Ilić, poslovično ambiciozni predsjednik Trojanaca.

   „Sve ću učiniti da se momčad digne što prije i pobjegne iz opasne zone. Ako nam se poklope neke stvari oko ekipe, očekujem dobre igre koje bi nas vinule prema samom vrhu”, kaže Bubalo, te na upit – kako liječiti totalnu neefikasnost nastavlja:

   „Ne treba biti previše pametan da bi se uočile osnovne slabosti, a to je prije svega neefikasnost. Devet golova u 15 utakmica, pokazatelj je da se nešto značajnije nije moglo ni očekivati. Klub je u fazi dovođenja jednog kvalitetnog napadača, pravog pojačanje što će stvari pokrenuti naprijed. S druge strane momčad će biti okrenuta igri koja će stvarati što više prilika”.

   Uglavnom novi trener Gabeljana najavljuje ofenzivnu igru koja bi trebala dovesti do postizanja što više pogodaka, a time boljih rezultata, odnosno više bodova.

   Redove GOŠK-a u zimskoj stanci napustila su četvorica nogometaša Alen Nuhanović, Edin Murga, Luka Asentić, Budimir Šarac, te Nikola Turanjanin koji je prešao u hrvatskog ligaša Slaven Belupo. Prvom sastavu priključena su četvorica juniora – Kuridža, Valjan, Bešo i Jurković. Par igrača došao je na probu, do je na posudbu iz Zrinjskog stigao Gabrijel Čeko.

{gallery}2021/1/gosknesto{/gallery}

Tekst i foto: Dušan Musa

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...