Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Bjelavama novi vjetrovi: Potpisani ugovori s 12 kadeta i juniora

U Bjelavama novi vjetrovi: Potpisani ugovori s 12 kadeta i juniora

by | 28. srpnja 2021. 15:58 | Vijesti

    Ispadanje u niži rang u HNK Čapljina nisu doživjeli kao „smak svijeta”, kako se to često na ovim prostorima događa u sportskim klubovima. Uz cvrčke koji neumorno pjevaju u najvjetrovitijem dijelu Čapljine, ni Slađan Milinković predsjednik kluba, ne djeluje zabrinuto. Pripreme teku, ekipa se formira što bi se reklo u hodu, a kao posebno značajno predsjednik Milinković izdvaja.

   „Za početak potpisali smo ugovore s 12 igrača iz vlastitog pogona. Za neke od njih će se sigurno čuti, pa vrijedi navesti i njihova imena. Ugovore smo potpisali s Josipom Buntićem i Adrianom Jelčićem koji su izlazna generacija juniora 2002. godište, zatim s petoricom igrača koji su 2003. godište, a to su – Neđo Perić, Zvonimir Blažević, Šaćir Boškailo, Antony Petrović i Leonardo Brajković. Sklopili smo ugovore i sa petoricom igrača rođenih 2004., a to su – David Urban, Nikola Rajič, Domagoj Karlović, Toni Kraljić i Nikola Milinković”, navodi Milinković, te naglašava:

   „Prije potpisivanja ugovora održali smo kraći sastanak. Igračima sam podcrtao da je Čapljina njihov klub u kojem trebaju izboriti mjesto i razvijati se u sportskom smislu. Sama činjenica da smo sklapanje ekipe započeli od najmlađih upućuje da će nam težište biti afirmacija našim mladih igrača. Osobno ću učiniti sve da se u tom smjeru stvari razvijaju u predstojećoj sezoni”.

   Valja reći da je Čapljina uz dvojicu iz prošlogodišnjeg sastava koji su od prvog treninga na okupu – Marsela Macu i vratara Nikolu Butigana. U međuvremenu Čapljina je angažirala dvojicu iskusnih igrača – Milu Pehara iz metkovačke Neretve, koji je već nosio dres Čapljine, te Ermina Krvavca koji stiže s epitetom najboljeg strijelca hrvatskog trećeligaša Konavljaina. Podjećamo Krvavac je ranijih sezona bio i najbolji strijelac Neuma. Uglavnom, u Bjelavama ističu da lista dolazaka nije zaključena.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!