Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Igor Pamić novi trener GOŠK-a

Igor Pamić novi trener GOŠK-a

by | 27. kolovoza 2020. 16:22 | Vijesti

   Igor Pamić, novi je trener federalnog prvoligaša GOŠK-a iz Gabele. Kako smo doznali od Luje Ilić predsjednika NK GOŠK-a ugovor s Pamićem bit će potpisan na godinu dana. Ilić ističe da se kod izbora trenera, vodilo računa o rezultatima koje su kandidati za trenera, ostvarili s klubovima koje su vodili.

   „Mislim da je dolazak Igora Pamića dobitak ne samo za GOŠK nego i za bosanskohercegovački nogomet u cjelini, jer je riječ o poznatom igraču i uspješnom treneru”.

   Pamić u Gabelu stiže u subotu, 29. kolovoza, kada preuzima ekipu. Međutim, Pamić neće voditi GOŠK protiv Radnika, u četvrtom kolu Prve nogometne lige Federacije, jer tek treba regulirati radnu i boravišnu dozvolu.

   Kao trener vodio je Istru, zatim Pulu, pa Hrvatski dragovoljac i Karlovac, zatim slovenski Koper, te OFK Titograd iz Crne Gore.

   Pamić je igračku kao i nogometnu karijeru, počeo u Istri, odakle je 1994. godine, prelazi u zagrebački Dinamo, gdje se zadržao dvije sezone. Jednu sezonu igra za Osijek, a onda prelazi u francuski Sochaux. Iz Francuske prelazi u Bundesligu, u Hansu iz Rostocka. Nogometnu karijeru završava u Austriji, gdje je igrao za Grazer AK, odnosno GAK. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je šest utakmica. Bio je član reprezentacije na Europskom prvenstvu 1996. godine u Engleskoj.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!