Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Završen memorijalni teniski turnir parova u Čeljevu – pobjednici Igor Musa i Jerko Sentić

Završen memorijalni teniski turnir parova u Čeljevu – pobjednici Igor Musa i Jerko Sentić

by | 19. rujna 2019. 21:39 | Vijesti

   Igor Musa i Jerko Sentić mostarsko-neumska kombinacija pobjednici su Memorijalnog teniskog turnira parova „Slobodan Bukvić“ u Čeljevu. U finalnom ogledu Sentić i Musa nadigrali su čapljinsko – ljubušku kombinaciju Jarak/Šaravanja s 2:0, po setovima 6:4 i 6:2. Pobjednici Musa/Sentić bili su sigurni i u polufinalu s 2:0, po setovima 6:4 i 6:1, savladali su mostarsku kombinaciju Marić/Primorac, dok je par Jarak/Šaravanja nadigrao dubl Ćavar/Veraja iz Metkovića.

   „Mi iz organizacije jako smo zadovoljni kako je turnir protekao. Služilo nas je i vrijeme, bilo je povoljno tijekom svih devet turnirskih dana, a prikazan je za ovu konkurenciju kvalitetan tenis, o čemu na primjer, svjedoči podatak da je Igor Musa pola sata po završetku finala, otputovao u Zagreb, gdje je dan poslije igrao u finalu jednog tamošnjeg turnira”, ističe Andrija Jovanović inicijator turnira u Čeljevu, kojem je ovogodišnje izdanje bilo deseto u nizu, pa naglašava:

   „Slobodan Bukvić čije ime nosi turnir, inače liječnik stomatolog, bio je strastveni ljubitelj tenisa. Nikada nije osvojio niti jedan turnir, međutim bio je duša naših okupljanja. Poticao je na organizacijske iskorake i druženja uz tenis i tako dao veliki doprinos natjecanjima koje danas imamo.”

   Na turniru je sudjelovalo 17 parova iz Hercegovine i Dalmacije, a opća je ocjena da je prikazan kvalitetan tenis. Iz Organizacijskog odbora ističu da je turnir protekao bez problema, a organizatorima je uz lijepo vrijeme pogodovalo i ponašanje sudionika koji su disciplinirano odrađivali turnirski ‘posao’ unatoč obvezama na poslu.

{gallery}2019/tenis{/gallery}

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!