Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Idućeg tjedna na Mostarskom proljeću čak šest događaja

Idućeg tjedna na Mostarskom proljeću čak šest događaja

by | 4. svibnja 2024. 16:35 | Aktualno, Vijesti

Mostarsko proljeće 2024. – 26. Dani Matice hrvatske idući će tjedan svojim posjetiteljima prirediti čak šest kulturnih događaja.

U bogatome programu svatko će naći nešto za sebe, a na svoje će doći ljubitelji dokumentaraca, pisane riječi, ali i kazališta, najavili su organizatori.

Tako će u ponedjeljak, 6. svibnja, u 19.30 u Galeriji kraljice Katarine Kosače biti predstavljen dokumentarni film Luke Vlahe “de Rivera”, dok je utorak, 7. svibnja, na programu Proljeća dva događaja; u 18.30 u Galeriji kraljice Katarine bit će predstavljen roman Mire Gavrana “Portret duše”, nakon čega od 20 sati u Velikoj dvorani Kosače zagrebački Teatar Gavran izvesti predstavu “Agencija za sreću”.

Srijeda, 8. svibnja, rezervirana je za ljubitelje likovnosti i dječje književnosti. Tako će u 12 sati u Galeriji Rondo biti otvorena izložba Vedrane Božić “Proljetna simfonija boja”. Istoga dana, u 19 sati, u Galeriji kraljice Katarine bit će predstavljena nova slikovnica-strip dr. Zdravke Mile Marijanović “Roko, Bruno i Fran kod bake i djeda”.

Bogat program Proljeća idućega tjedna zaključit će knjiga Stanka Krnjića “Krljušti”, čija je promocija zakazana za petak, 10. svibnja, u 19 sati u Galeriji kraljice Katarine.

Fena

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...