Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Memorijal Andrije Ankovića otvaraju Dinamo II i Zrinjski

Memorijal Andrije Ankovića otvaraju Dinamo II i Zrinjski

by | 11. siječnja 2019. 15:59 | Vijesti

   Iako nogometna lopta još miruje, zanimljivo je ovih dana u Gabeli. Uz ostalo obavljen je ždrijeb parova 29-og nogometnog turnira Memorijal Andrije Ankovića koji će se ove godine igrati 26-og i 27-og siječnja. Turnir će u subotu, 26-og, otvoriti utakmica Dinamo II – Zrinjski Mostar, a potom će od 15 sati drugi polufinalni susret, igrati prošlogodišnji pobjednik Sutjeska iz Nikšića i domaćin GOŠK.

   U noći između dva turnirska dana, održat će se tradicionalna GOŠK-ova plavo-bjela noć. Tradicionalna donatorska zabava održat će se u motelu „Lav” u Gabeli s početkom u 19,30 minuta.

   U nedjelju, drugog turnirskog dana od 13 sati poraženi polufinalisti igrat će utakmicu za treće mjesto, dok je u 15 sati na programu finalna utakmica.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...