Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Humanitarna udruga “Cvijet” prigodnim druženjem obilježila Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Humanitarna udruga “Cvijet” prigodnim druženjem obilježila Međunarodni dan osoba s invaliditetom

by | 5. prosinca 2017. 11:39 | Vijesti

Međunarodni dan osoba s invaliditetom, širom svijeta obilježava se 3. prosinca, a ovaj dan za cilj ima promoviranje razumijevanja problema invaliditeta i mobilizira podršku za dostojanstvo, prava i dobrobit osoba sa invaliditetom. 

Cilj je potpuno i jednako uživanje ljudskih prava i sudjelovanja u društvu osoba s invaliditetom. 

Povodom međunarodnog dana osoba s invaliditetom, u sklopu koalicije “Ponosni na sebe” u prostorijama humanitarne udruge Cvijet jučer je upriličeno druženje i izrada božićnih čestitki u kojima su sudjelovali članovi udruge te mnogobrojni volonteri. 

Na ugodnom druženju sve nazočne pozdravila je Barbara Barić, socijalna radnica i volonterka u humanitarnoj udruzi Cvijet koja je ovim putem istaknula najvažnija obilježja Konvencije o pravima osoba s invaliditetom. 

Više poslušajte u tonskom prilogu: 

{mp3}cvijet{/mp3}

 

Na kraju druženja predsjednica humanitarne udruge Cvijet, Andrijana Suton podijelila je članovima udruge prigodne paketiće a donacija je stigla i od članica udruge sv. Vinko Paulski iz Čeljeva. Uz pjesmu, ples, druženje i dobro raspoloženje ovaj dan je izazvao osmijehe na lice sviju koji su nazočili obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom te im ove nadolazeće blagdane ispunili radosti i srećom. 

{gallery}2017/galerija/Medunarodni_dan_osoba_s_invaliditetom{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...