Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Humanitarna udruga “Cvijet” prigodnim druženjem obilježila Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Humanitarna udruga “Cvijet” prigodnim druženjem obilježila Međunarodni dan osoba s invaliditetom

by | 5. prosinca 2017. 11:39 | Vijesti

Međunarodni dan osoba s invaliditetom, širom svijeta obilježava se 3. prosinca, a ovaj dan za cilj ima promoviranje razumijevanja problema invaliditeta i mobilizira podršku za dostojanstvo, prava i dobrobit osoba sa invaliditetom. 

Cilj je potpuno i jednako uživanje ljudskih prava i sudjelovanja u društvu osoba s invaliditetom. 

Povodom međunarodnog dana osoba s invaliditetom, u sklopu koalicije “Ponosni na sebe” u prostorijama humanitarne udruge Cvijet jučer je upriličeno druženje i izrada božićnih čestitki u kojima su sudjelovali članovi udruge te mnogobrojni volonteri. 

Na ugodnom druženju sve nazočne pozdravila je Barbara Barić, socijalna radnica i volonterka u humanitarnoj udruzi Cvijet koja je ovim putem istaknula najvažnija obilježja Konvencije o pravima osoba s invaliditetom. 

Više poslušajte u tonskom prilogu: 

{mp3}cvijet{/mp3}

 

Na kraju druženja predsjednica humanitarne udruge Cvijet, Andrijana Suton podijelila je članovima udruge prigodne paketiće a donacija je stigla i od članica udruge sv. Vinko Paulski iz Čeljeva. Uz pjesmu, ples, druženje i dobro raspoloženje ovaj dan je izazvao osmijehe na lice sviju koji su nazočili obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom te im ove nadolazeće blagdane ispunili radosti i srećom. 

{gallery}2017/galerija/Medunarodni_dan_osoba_s_invaliditetom{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...