Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK krenuo s pripremama: Premijer liga nije imperativ, ali…

GOŠK krenuo s pripremama: Premijer liga nije imperativ, ali…

by | 21. siječnja 2020. 16:17 | Vijesti

   Hoće li biti po narodnoj – tko rano rani, dvije sreće grabi, teško je prognozirati, tek GOŠK je odstupi od pravila da se prvi proziv igrača obavlja u popodnevu. Vule Trivunović, strateg Gabeljana ovoga puta proziv je zakazao u prijepodnevu. Nabrojili smo ukupno 24 nogometaša, koji su disciplinirano čekali u svlačionici na obraćanje čelnika kluba i šefa struke:

   U svom kraćem govoru Lujo Ilić predsjednik kluba, osvrnuo se na planove u nastavku:

   „Nismo se odrekli plasmana u Premijer ligu, ako se ukaže mogućnost, nećemo je ispustiti. Ako ove sezone ne uspijemo, pripremit ćemo ekipu za narednu kada će nam to biti prioritet”, kazao je Ilić, te podcrtao:

   „Što se tiče naših obveza prema vama, do petka će sve biti riješeno. Ja mislim da je to korektan odnos. Želim vam uspješne pripreme i što bolji rezultat na kraju sezone”, dok je Andrija Jurković, sportski direktor, u kraćem obraćanju naglasio:

   „Poželio bih vam uspješne pripreme, bez ozljeda, kako bi kompletni dočekali sezonu. Nadam se i vjerujem da ćemo u nastavku prvenstva biti bolji nego u prvom dijelu, a preduvjet za to su uspješne pripreme”.

   Trener Vule Trivinović poželio je dobrodošlicu nogometašima, a novacima u sastavu poželio da se što prije adaptiraju.

   „Mislim da imamo kvalitetu biti ravnopravni svima. Ljudi koji vode klub već su vam rekli da se nismo odrekli ambicija kada je u pitanju Premijer liga, ali što bi se reklo nije nam nož pod grlom da moramo. Imamo dobre uvjete za rad, jako kvalitetne, da sprovedeno sve što smo zamislili”, kazao je Trivunović, te podcrtao:

   „Od vas ću tražiti maksimalnu disciplinu, jer bez toga nema ništa. Dakle, od vas tražim maksimalni profesionalizam kad krenete u svlačionicu, sve dvojbe i obveze ostavite na parkingu”.

   Valja istaknuti da su Gabeljani za nastavak sezone kompletirali stručni stožer. Uz trenera Trivunovića u njemu su Romeo Mitrović trener vratara, zatim Zlatko Križanović Vukas koji se vraća nakon polugodišnjeg izbivanja, Zvonimir Krtalić, mladi Mostarac koji započinje trenersku karijeru i fizioterapeut Zinedin Habibija.

 

 

Tekst i foto: D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!