Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HNK Višići organiziraju “Večer prijatelja HNK Višići”

HNK Višići organiziraju “Večer prijatelja HNK Višići”

by | 5. siječnja 2024. 9:53 | Aktualno, Vijesti

Hrvatski nogometni klub Višići organizira večer prijatelja kluba 20. siječnja u Hotelu Storia, u Čapljini, s početkom u 19 sati.

Večera se organizira s ciljem jačanja potpore i suradnje između HNK Višića i lokalne zajednice, a za cilj ima okupiti predstavnike športskih kolektiva iz Grada Čapljine i Hercegovine, predstavnike gradskih i županijskih institucija, gospodarstvenike, predstavnike medija te navijače i prijatelje kluba.

Ova večer u cijelosti će biti posvećena prezentaciji rada HNK Višići u prošloj godini uz najavu novih projekata, sve to u opuštajućoj atmosferi uz glazbu i bogatu tombolu.

Cijena pojedinačne ulaznice je 100 KM, a iste se mogu nabaviti isključivo u pretprodaji do 19. siječnja i to u Caffe baru Hennessy, Caffe baru Parni valjak u Višićima ili na kontakt telefon 063/359-335.

– Ako ne možete sudjelovati, no prepoznajete vrijednost našeg rada i želite HNK Višići podržati donacijom, možete to učiniti uplatom na sljedeći broj računa:

Primatelj: HNK Višići

Broj računa: 3381102200256255, UniCredit bank d.d. Mostar

Adresa: Višići 149, 88307 VIŠIĆI

Opis plaćanja: Donacija

Iz HNK Višići unaprijed Vam zahvaljujemo u ime svojih članova kojima će Vaša potpora omogućiti još bolje uvjete za rad i razvoj. – kazali su iz HNK Višića u svom priopćenju.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...