Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HNK Čapljina na Bjelavama sigurna protiv NK Kamešnice

HNK Čapljina na Bjelavama sigurna protiv NK Kamešnice

by | 18. svibnja 2024. 19:50 | Aktualno, Vijesti

HNK Čapljina je na Bjelavama osvojila vrlo važna 3 boda.

U okviru 27. kola Druge lige FBiH-jug nogometaši Čapljine su savladali ekipu Kamešnice s visokih 4:0. Bio je ovo susret izravnih konkurenata u borbi za ostanak u ligi s obzirom kako su do današnje utakmice Čapljina i Kamešnica imali isti broj bodova.

Tijekom cijele utakmice, Čapljinci su bili nadmoćniji čemu svjedoči i konačni rezultat. Prvi pogodak postigao je Raguž u 15. minuti, potom Domgjonaj u 34. minuti. Na listu strijelaca upisali su se i Pažin u 57. i Cvitanović u 66. minuti.

Trenutno na tablici, HNK Čapljina je na 13. mjestu, a slijede Grude s 21 bodom koje sutra dočekuju Turbinu i Kamešnica s 19 bodova.

Pred nogometašima Čapljine još su tri kola, a u sljedećem gostuju u Rami.

Standings provided by Sofascore

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...