Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HKUD “Sveti Ante” Dretelj nastupio na Međunarodnoj smotri folklora u Busovači

HKUD “Sveti Ante” Dretelj nastupio na Međunarodnoj smotri folklora u Busovači

by | 25. rujna 2018. 13:21 | Vijesti

Na Međunarodnoj smotri folklora “Srce Središnje Bosne” u Busovači, nastupili su, između ostalih, članovi HKUD “Sveti Ante” iz Dretelja, koji su bili jedini predstavnici Hercegovine, a sve nazočne oduševili su izvedbom “Lindže”.
Već šestu godinu za redom Busovača je domaćin ove smotre u organizaciji HKD Napredak, podružnice Busovača. Na smotri je sudjelovalo sveukupno 6 društava iz RH i BiH.
Kako navode iz društva “Svetog Ante”, nakon službenog dijela programa, zabava se nastavila do kasno u noć a dobrom raspoloženju pridonjele su i hercegovačke pjesme koje su bile veliki dio repertoara.

{gallery}2018/dretelj_busovaca{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...