Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HKUD Seljačka sloga -Trebižat oduševila publiku tradicionalnim napjevima i kolima

HKUD Seljačka sloga -Trebižat oduševila publiku tradicionalnim napjevima i kolima

by | 28. kolovoza 2023. 12:23 | Aktualno, Vijesti

Tradicionalna manifestacija “Zagora Kaštelima” u organizaciji Kulturno umjetničkog društva Srce Zagore održano je pod pokroviteljstvom Grada Kaštela, u subotu 26.8.2023., na Brcu u Kaštel Starom.

Deveto izdanje manifestacije, prepoznate kao vrijedan doprinos očuvanju kulturne i povijesne baštine tijekom kojeg su se kaštelanskoj publici u sklopu Kaštelanskog ljeta predstavili stari vokalni napjevi i narodna kola.

Folklorna skupina, HKUD “Seljačka sloga” Trebižat – Čapljina, predstavila se napjevima i kolima Trebižata uz zvuke dipala na oduševljenje brojne publike.

Foto/tekst: Trebižat.com

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...