Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HKUD “Seljačka sloga” Božićnim koncertom darivalo sugrađane

HKUD “Seljačka sloga” Božićnim koncertom darivalo sugrađane

by | 21. prosinca 2017. 13:58 | Vijesti

 

Tradicionalni Božićni koncert Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo ”Seljačka sloga” Trebižat održalo je u srijedu u velikoj dvoranu hotela Mogorjelo.
U programu su nastupili puhački orkestar, folklorna skupina, ženska klapa ”Lira”, muška klapa ”Trebižat”, učenici područne škole ”Trebižat”, kao i solisti Nataša Borovac, Anamarija Sušac Vučina i Ivan Sušac.

Gost Božićnog koncerta HKUD-a ”Seljačka sloga” Trebižat bio je glumac Robert Pehar koji je koncert protkao stihovima  koji su potekli iz Trebižata.
Božićni koncert Seljačke sloge završio je zajedničkom izvedbom, puhačkog orekstra i pjevača, Tradicionalne božićne pjesme “Narodi nam se kralj nebeski”.

Snimku Božićnog koncerta HKUD Seljačka sloga Trebižat možete poslušati na Božić u 12 sati te na Stipandan, drugog dana Božića u 18 sati.

{gallery}2017/galerija/Bozicni_koncert_Seljacka_Sloga_Trebizat{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...