Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HKUD “Luke” održalo tradicionalni godišnji koncert

HKUD “Luke” održalo tradicionalni godišnji koncert

by | 4. ožujka 2019. 9:25 | Vijesti

Proteklog vikenda u dvorani kina “Mogorjelo”, tradicionalni godišnji koncert održalo je HKUD “Luke” Čapljina – Višići. “Luke” su se predstavile s muškom i ženskom pjevačkom skupinom, te folklorom.

U prepunoj kino dvorani, gdje se tražila stolica više, posjetitelji su uživali u odličnim izvedbama domaćina, ali i gostiju, HKUD-a „LINDŽO“ iz Neuma i KUD – a „KRENICA“ iz Sinja, kao i izvedbi vokalne skupine HKUD “fra Didak” iz Gradnića.

Večer je svakako obogatio i voditelj programa Branko Uvodić, inače vodtitelj popularne emisije “Lijepom našom”.
Koncertu je nazočilo i izaslanstvo općine Čapljina predvođeno načelnikom dr. Smiljanom Vidićem, koji je i glavni pokrovitelj koncerta.

{gallery}2019/lukekoncert{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...