Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HKUD “Luke” nastupa ovog vikenda u Kninu

HKUD “Luke” nastupa ovog vikenda u Kninu

by | 3. kolovoza 2023. 14:39 | Aktualno, Vijesti

U sklopu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih  branitelja te 28-e obljetnice Vojno-redarstvene operacije „Oluja“, HKD „Napredak“ Knin organizira XV. (petnaestu) tradicionalnu Smotru folklora „Knin 5. kolovoz“.

Na ovoj kulturnoj manifestaciji i ove će se godine predstaviti društva iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a jedno od nji je i HKUD Luke Višići sa sjedištem u Čapljini. Ana Šutalo, članica društva “Luke” o tome kako će se predstaviti govorila je u programu našeg radija.

Smotra će se održati na Trgu dr. Ante Starčevića kod Spomenika pobjede „Oluja’95“, u petak 4.  kolovoza 2023. godine s početkom u 20,00 sati.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...