Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HKUD “Luke” u subotu u tv emisiji “Lijepom našom”

HKUD “Luke” u subotu u tv emisiji “Lijepom našom”

by | 8. studenoga 2019. 17:01 | Vijesti

   HKUD „Luke” Čapljina sudjelovalo je na snimanju serijala „Lijepom našom” Hrvatske radiotelevizije u Župi Dubrovačkoj.

    „To je drugi put ove godine da sudjelujemo u snimanju ,Lijepom našom”. Kad smo prvi put u veljači ove godine, nastupili u Ljubuškom, voditelj – Branko Uvodić, čestitao nam je na nastupu i rekao da će nas pozvati i na jedno snimanje u Hrvatskoj. Sada je to i realizirano u Župi Dubrovačkoj”, rekao je Nikola Šutalo član uprave Društva, u izjavi za Radiopostaju Čapljina.

   Iz HKUD-a „Luke” ističu da u Župi Dubrovačkoj nisu prezentirali samo Društvo, nego i grad Čapljinu, te Hercegovinu. Nastup su počeli pjesmom „Zemlja Hercegova” u izvedbi Muške pjevačke skupine. Ženska pjevačka skupina predstavila se bećarcem u kojem je povezala čapljinske lokalitete i rijeke, dok se Folklorna skupina predstavila hercegovačkom trusom uz pjesmu – Hercegovci gangu zapjevajte trusu zaigrajte. Nastup HKUD „Luke” protekao je uz glazbenu pratnju sekcije tamburaša.

Emisija „Lijepom našom” sa nastupom čapljinskog HKUD „Luke”, Hrvatska radio televizija emitirat će u standardnom terminu – od 17,40 sati, u subotu, 9-og studenog.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!