Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

HKK I ŽHKK Čapljina vrše upise novih članova

HKK I ŽHKK Čapljina vrše upise novih članova

by | 22. travnja 2024. 10:25 | Aktualno, Vijesti

HKK Čapljina i ŽHKK Čapljina Te pozivaju da postaneš njihov član.

“Dragi roditelji i budući košarkaši i košarkašice. Želite li otkriti čaroliju košarke? Muški i ženski košarkaški klub je pravo mjesto za to! Naši klubovi su se kroz cijelu godinu brinuli o brojnim talentiranim dječacima i djevojčica a sada je prilika da se i vaši mališani pridruže našoj Velikoj košarkaškoj obitelji u Čapljini.” –  poručuju HKK i ŽHRKK Čapljina.

Upisati se mogu dječaci i djevojčice u dobi od 5 do 14 godina.

???? Termini upisa: Ponedjeljak i Petak 18:00 h ,Srijeda 19:00 h
???? Lokacija: Balon dvorana Čapljina.

“Ne propustite priliku! Postani dio naše košarkaše Obitelji!
Pobrinite se da vaši mališani nauče osnove košarke, steknu nove prijatelje i razvijaju svoj sportski duh”- poručili su iz HKK I ŽHKK Čapljina.

Mladi košarkaši i košarkašice uz profesionalne trenere razvijat će svoje sportske vještine i timske suradnje,a uz prijateljsku atmosferu i podršku u razvoju dobit će priliku i za natjecateljsko iskustvo.

Za više informacija i prijave, kontaktirajte na broj :063/383-565

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...