Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Hercegovina Cup 2024: Luka Jelčić iz Škole nogometa Limači Čapljina najbolji strijelac u kategoriji 2016. godište

Hercegovina Cup 2024: Luka Jelčić iz Škole nogometa Limači Čapljina najbolji strijelac u kategoriji 2016. godište

by | 17. lipnja 2024. 13:23 | Aktualno, Audio, Vijesti

Na velikom međunarodnom dječjem nogometnom turniru Hercegovina Cup 2024. četiri se dana nadmetalo preko 80 klubova i više od 1500 mališana iz BiH, Crne Gore, Albanije, Hrvatske. Utakmice su se odigravale na obama u Čitluku, stadionu Bare i sportskom centru Mališić, sportskom centru Pehar – Premier arena Međugorje i obama terenima u Čapljini, stadionu Tasovčićima i gradskom stadionu Bjelave. Na ovome velikom međunarodnom dječjem nogometnom turniru četiri se dana nadmetalo preko 80 klubova i više od 1500 mališana iz BiH, Crne Gore, Albanije, Hrvatske.

Osim pehara i medalja za prva tri mjesta i pehara za prva četiri mjesta, dijelile su se nagrade za najboljeg strijelca, vratara i igrača turnira.

Inače, svi klubovi imali su organizirane posjete muzejima, Starom gradu – tvrđavi hercega Stjepana u Ljubuškom, slapovima Koćuše i Kravice u Ljubuškom, Starom mostu u Mostaru, svetištima i mjestima molitve u Međugorju, Humcu i Širokom, predivnim ljepotama Čapljine te mnogim drugim hercegovačkim ljepotama.

Svi su uživali u turniru, naravno, najviše pobjednici, ali na kraju su svi osvojili poneki trofej, od golova i novih prijateljstava pa do medalja i pehara.

Detaljnije u tonskom prilogu u nastavku:

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...