Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gusarima iz Čeljeva petnaesto mjesto

Gusarima iz Čeljeva petnaesto mjesto

by | 9. rujna 2017. 12:02 | Vijesti

Na 20. maratonu lađa među 30 posada

“Zadovoljan sam plasmanom. Da smo postigli bolje vrijeme na brzinskoj utrci, realni plasman bio bi od 10 – 12 mjesta. Međutim, naša mlada posada je brzinsku utrku koja odlučuje o startnim pozicijama, odvozila slabije, u cilju smo bili tek dvadeset i drugi. Momci se jednostavno nisu snaši u svom tom šušuru oko utrke.

Tako smo u glavnu utrku krenuli iz drugog reda, pa na kraju možemo biti zadovoljni ostvarenim”, komentar je Rafe Kordića voditelja Udruge lađara “Čeljevo – Čapljina” koja je i ove godine nastupila na Maratonu lađa od Metkovića do Ploča.
Gusari iz Čeljeva u cilj su stigli dakle, 15-ti s vremenom 2:26:35. Prvo mjesto osvojila je posada Gusara iz Komina (2:11:02), drugi su bili prošlogodišnji pobjednici Argo Bjelovar, dok su treće mjesto podijelili Crni Put i Stablina.
Kako ističe voditelj Kordić, Čeljevčanima je najveći problem velika fluktuacija unutar ekipe od dvadesetak članova, pa tako obično jedna postava počne trenirati, pa se onda zbog posla i ranih obveza ekipa osipa, pa na kraju nastupe oni koji su u tom trenutku slobodni. To u žestokoj konkurenciji kakva vlada na Maratonu lađa, nije formula za uspjeh, pa su se jedini predstavnici BiH na Maratonu lađa, odlučili na De Cubertenovu – važno je sudjelovati!
{gallery}2017/galerija/ladje{/gallery}

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...